Om bloggen | Ophavsret | Arkiv | Abonner (RSS|email)

Trivselspillen – garanteret placeboeffekt

af

75% af arbejdsstyrken hævder i dag at være stressede. Arbejdsmiljøforskere mener, at stress i fremtiden vil kræve flere dødsofre end kræft. Fra december 2005 blev psykisk arbejdsmiljø højprioritetsområde for regeringens arbejdsmiljøpolitik.

Fænomenet ’stress’ har i mange år aldrig fået større mediemæssig eller politisk omtale. Den store opmærksomhed viderefører imidlertid ukritisk myten om stress som en sygdom, der omtales negativt. Trivselskompagniet ser helhedsorienteret på stressproblematikken: Fokus bør være på optimere de ressourcer, som skal bruges i håndteringen af stress.

Som kommentar til den stigende tro på lappeløsninger og symptombehandling lancerer Trivselskompagniet Trivselspillen™. Konceptet er et oplæg til debat om tankens og viljens kraft. Vejen til trivsel går via ønsket og beslutningen om at tage ansvar for sit eget velbefindende og proaktivt søge at optimere sine personlige ressourcer.

Om Trivselspillen™ – det med småt

Tabletten indeholder 100% kalk. Giver lindring ved mangel på trivsel. Dosis: 1 tablet 1 gang i livet. Forsigtig ved manglende tro på gode ting i livet. Bør ikke indtages ved skepsis over for tankens kraft. Bør ikke benyttes sammen med anden livsstilsmedicin. Kan give kontraindikationer. Opbevares tilgængeligt for alle.

Hvis du har yderligere interesse i trivsel kontakt da Trivselskompagniet. Tlf. 7020 0929.

Efterlad en kommentar